Loading...
EVENEMENTEN // BEDRIJFSREPORTAGES2018-09-25T09:21:55+00:00

Project Description

Evenementen

Een goed georganiseerd evenement kan een geweldig visitekaartje voor je organisatie zijn! Het is belangrijk om daar goede foto’s van te hebben. Zo niet, dan is je event zo weer vergeten! Daarnaast speelt event fotografie een belangrijke rol in de marketing voor aankomende events. Kortom, event fotografie is net zo belangrijk als een goede cateraar of locatie!

  • De foto’s kunnen als ‘share’ middel gebruikt worden door de gasten
  • Gasten vinden het vaak superleuk om op de foto te gaan, ook omdat ze meestal hun best hebben gedaan op hun uiterlijk
  • Er is ruimte voor bijv. het vermelden van sponsors of partners dmv het watermerk of een direct print
  • De event foto’s kunnen als marketing materiaal voor bijv. de flyers, nieuwsbrief van de volgende editie gebruikt worden

WAT KRIJG JE?

EEN COMPLETE SFEERIMPRESSIE!

Zet uw foto’s in als communicatiemiddel. Op deze manier kun je mensen in één oogopslag de sfeer van het evenement en je bedrijf laten zien. Kwalitatief hoogwaardige beeld zal bestaande klanten en prospects vertellen wie je als bedrijf bent. Klik op ”reserveer” voor meer informatie, maak je geen zorgen er is altijd eerst contact. Je zit dus nergens aan vast!

RESERVEER

Over Gert Roersma

Gert fotografeert op een enthousiaste en persoonlijke manier. Zijn achtergrond in straatfotografie maakt zijn stijl onderscheidend en heeft een sterke visuele beeldtaal.

Recent werk