Loading...
WIE IS GERT2019-08-24T10:10:58+00:00

Project Description

GERT

Ik werk als allround fotograaf en ben gevestigd in Kampen (Overijssel).

Zoals je in mijn werk kunt zien heb ik veel interesses en werk ik voor verschillende opdrachtgevers. De diversiteit in het werken in een uiteenlopende omgeving spreekt mij erg aan en daarom sta ik open voor verschillende soorten opdrachten.

In mijn fotografie houd ik altijd rekening met mooi licht, scherpte, standpunten en kleuren. Wat de opdracht ook is, in elke situatie wil ik een sprekend beeld maken waarin de klant en/of opdrachtgever zichzelf, het product en/of het bedrijf herkend!

Sinds 2018 ben ik een fulltime allround fotograaf die voornamelijk werkt op locaties in Nederland. Locaties in het buitenland zijn altijd bespreekbaar.

Het draait in mijn fotografie om het verhaal, en dat verhaal wordt verteld via de camera: van een persoon, een merk of product. Ik houd mij voornamelijk bezig met fotografie van mensen, in de vorm van portretten bij een event, interview,  bedrijfsreportage, reclamefoto’s voor een dienst of product, modefoto’s etc. Locatie portretten in reportage stijl tot fotoshoots met extra verlichting, styling en beeldbewerking.

CONTACT GERT

VERTEL MIJ MEER OVER JOU IDEE!
Lets talk

Over Gert Roersma

Gert fotografeert op een enthousiaste en persoonlijke manier. Zijn achtergrond in straatfotografie maakt zijn stijl onderscheidend en heeft een sterke visuele beeldtaal.

Recent werk